Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nyheter

Vad är tillämpningarna av zirkoniumoxid keramiska skärare?
Släpp tid: 2022-03-17 15:22:49  träffar: 7

what är ett zirkoniumoxid-keramiskt verktyg? Du måste ha hört talas om eller använt Zirconia keramiska knivar. Zirkoniumoxid keramiska knivar är också en slags knivar somnamnet antyder, men zirkoniumknivar skiljer sig från vanliga knivar som används i det dagliga livet. Varför är det annorlunda? Låt huamin keramik dela den med dignedan.

zirconia keramiska skärare Keramiska insatser för hög-tech skärning. Vissa tillämpningsområden fortsätter att lägga fram högre och mer speciella krav för blad. Zirconia keramiska skärare är knivar som väl kan uppfylla detta krav. Många ledande företag i den tunna filmen, medicinsk teknik och elektronikindustrier är medvetet med hjälp av keramiska blad för att öka produktionseffektiviteten.

Den fördelarna med zirkonier keramiska skärare:

-1. Mycket hög anti

corrosion prestanda

-2. Tillverkad av korrosion

resistant keramik, lämplig för frätande skärningsobjekt

-3. Anti

statisk, ingen elektrostatisk lastning

4. Långt livslängd, upp till 6 gånger längre än vanliga stålknivar

-5. Mycket slitage

resistant, låg friktionskoefficient, ren skäregg

6. Tål hög temperatur under 1000 ° C

-in industriell produktionsindustrier som petrokemisk utrustning, kemiska fibrer, kärnenergi, rymd- och mekanisk tillverkning, högre krav läggs tydligt fram för zirkoniumoxid keramiska hög temperatur skärande knivar. Lång

term-stabil drift under strikta standarder, såsom starka korrosions- och fasta partiklar.

-zirconia keramiskt skärmaterial är ett råmaterial med utmärkta egenskaper bland icke-

carbonråvaror. Det är resistent mot korrosion, värme och slitage, och är känd för sin höga tryckhållfasthet och hög duktilitet. Genom att göra zirkoniumoxid keramiska skärkniv kan servicetiden för zirkoniumoxid keramiska skärkniv ökas, antalet demontering och byte reduceras, kostnaden reduceras, och effektiviteten förbättras.

zirconia keramisk skärare har hög styrka , hög seghet, hög densitet, hög hårdhet, utmärkt slitstyrka och korrosionsbeständighet och har använts i stor utsträckning inom slipmedia. Under de senaste åren har Zirconia Ceramics utvecklats till enny typ av oorganiskt matrismaterial på grund av sin goda kemiska stabilitet och hög mekanisk styrka och har visat breda applikationsutsikter inom biokemi, läkemedelsindustri och andra områden.


\\n \\n

Tidigare: Vad är tillämpningarna av zirko...

Nästa: Tillämpning av aluminiumnitridke...